Qui Som


Moll Topografia

Aixecaments Topogràfics, Delimitació de Parcel·les, Certificats de Georeferenciació i GML

Som un despatx de topografia amb seu a Girona, fundat fa 15 anys que creix gràcies als clients de les quatre províncies que confien en nosaltres.

La totalitat dels treballs que es desenvolupen estan avalats per la professionalitat dels topògrafs titulats que els realitzen amb el detall i la precisió més adequada per a cada cas.

Enginyers tècnics en topografia especialitzats en diferents àmbits, ens adaptem a les necessitats del client amb una gran implicació de l'equip humà que ens compon.

Marga


Enginyera

SSeguint els passos familiars al món de la construcció, em decanto per la topografia d'Obra als meus inicis, derivant en l'especialitat que més m'apassiona, la topografia de propietat, investigació de límits de finques i el que això comporta...junto amb l'equip que hem anat formant, podem donar un servei personalitzat millor desplaçant-nos fins on ens necessitis, i intentant donar-te la millor solució possible.

Robert


Tècnic Superior en Edificació i Obra Civil

Actiu, dinàmic i enèrgic, Com a Tècnic Superior en Edificació i Obra Civil, és el responsable dels treballs de camp, oficina tècnica i operacions comercials.

Anna


Tècnica Superior en Edificació i Obra Civil

Amb una gran capacitat metòdica. Com a responsable de la delineació i gestió de sistemes de treball, vetlla pel seguiment dels projectes.